در گزارشی ازسایت همشهری آنلاین که به نقل از ایسنا، نوشته شده بود ، گفته شده آزمایشهای قبل نشان دادند که کودکان دوران بیماری را به شکل خفیف تر و یا بدون هیچ علائمی پشت سر میگذرانند. که البته این موضوع تا حد زیادی تغییر کرده و یافته های جدید میتواند برای یافتن پاسخی درباره اینکه کودکان تا چه حد میتوانند باعث سرایت کووید۱۹ به دیگران شوند، موثر می باشد.
اهمیت رعایت فاصله گیری فیزیکی و ضدعفونی کردن دقیق مدارس در زمانی که کودکان به مدارس برمیگردند یکی از اساسی ترین موضوعاتی است که باید به آن پرداخت.
متخصصان کرهای در این مطالعه میگویند در نمونه مخاط بینی ۹۱ کودک که بعضی علائم خیلی خفیف را تجربه کرده یا اصلا علائم بیماری نداشتند، ویروس کرونا به مدت ۳ هفته مشاهده شده و ماندگاری داشته است. بر اساس این نتیجه که ویروس در بینی آنها وجود دارد، پزشکان میگویند این کودکان میتوانند ویروس را سرایت دهند.
متخصصان کره جنوبی روی افرادی آزمایش کردند که هیچ علائمی نداشتند و پس از ایزوله کردن بیماران، به طور مرتب از آنها نمونه آزمایش گرفتند تا به طور کامل عاری از ویروس شدند.
این تحقیق، یافته جدیدی به ما میدهد درباره اینکه کودکان میتوانند حامل ویروس باشند و ظرفیت انتقال و پخش آن به دیگران را دارند. با این حال هنوز به درستی ثابت نشده است ویروسی که در بینی کودکان پیدا شده، هنگام انتقال به بزرگسالان چگونه خواهد بود و میزان سرایت آن نیز چقدر خواهد بود؟
به گزارش شبکه خبری بیبیسی، دکتر رابرت د بایسی، رئیس بخش بیماریهای واگیر در بیمارستان ملی کودکان در واشنگتن دیسی میگوید: غیرمنطقی است اگر تصور کنیم که کودکان هیچ نقشی در سرایت بیماری ندارند، چون آنها میتوانند حامل ویروس باشند.
اما در مقابل پروفسور کالم سمپل، استاد بهداشت کودک در دانشگاه لیورپول میگوید: وجود علائم ژنتیکی ویروس در نمونه مخاط مجاری تنفسی مساوی با قدرت انتقال آن نیست، به ویژه در افرادی که علائم مهم از جمله سرفه و عطسه را ندارند.
هرچند برخی متخصصان بر اساس یافتههای قبلی همچنان معتقدند که کودکان میتوانند ناقل بیماری به بزرگسالان باشند.
منبع: darosazii